• Melontaa Vantaanjoella.
  • Melontaa järvellä.
  • Melontaa Tervakosken Toivanjoella.

Melontaretki alkaa Usmintieltä ja päättyy maaseutuopiston kohdalle. Matkalle osuu 1–2 lyhyehköä kantomatkaa, toinen siirtolapuutarhan kohdalla (200 m) ja toinen Kytäjäntien kohdalla. Vesitilanteen mukaan jälkimmäisen pystyy usein laskemaan.

Opas on mukana kanoottimatkan aikana. Toinen vaihtoehto on, että kantopaikoissa ja parissa muussa kohdassa opas on reitin varrella katsomassa, että kaikki on hyvin. Käytäntö voidaan sopia tapauskohtaisesti.

Jos haluatte kahvia, teetä tai evästystä tai oikeaa ruokaa reitille tai sen loppuun, palvelemme teitä joustavasti tässäkin asiassa.

Kanootit ja osallistujat kuljetetaan lähtöpaikkaan ja kyyditään lopetuspisteestä erikseen sovittavaan paikaan Hyvinkään alueella, muista kyydeistä sovitaan tapauskohtaisesti.


Reitin pituus

Melontamatkaa kertyy noin 7 km.

Kesto

Aikaa melontaan on varattava noin 1,5-2,5 tuntia. Kuljetukset sekä, tauot/ruokailut pidentävät ohjelma-aikaa niin, että kokonaiskesto on noin 4 tuntia tai sopimuksen mukaan.

Hinnat

1-10 henkeä 390 €, lisähenkilöt 35 €/henkilö. Hinnat sisältävät kaikki verot.

Reitin muunneltavuus

Reittiä voidaan halutessa lyhentää, eli joko aloitetaan lähempää tai lyhennetään lopusta. Reitti voidaan myös meloa vastavirtaan, sillä joessa ei ole kovia virtauksia. Tällöin melonta-aika pitenee noin 15 minuuttia.

Ruoka ja eväät

Katso tarkemmat tiedot erämenustamme.