Räätälöimme erilaisia ohjelmakokonaisuuksia toiveiden pohjalta Sveitsin hotellin lähimetsässä, pihalla tai tarvittaessa sisätiloissa. Myös melontaa inkkarikanooteilla on mahdollista toteuttaa lähiseudulla. Ohjelma voi olla lyhyt tai pitkä, ja sen aihe voi olla mikä tahansa.

Voimme räätälöidä ohjelman täysin toiveidenne mukaan. Kannattaa siis heittää idea meille ja teemme sen pohjalta ehdotuksen, josta asiaa lähdetään hiomaan lopulliseen muotoon!

Ohjelma tai ohjelmat sopeutetaan luontevasti kokous- tai muun ohjelman lomaan. Kun kokouspäivä katkaistaan sopivin välein ja puuhataan hauskojen aktiviteettien parissa, jatkuu työpäivä jatkuu taas paremman jaksamisen merkeissä.

Päivä voidaan rakentaa esimerkiksi niin, että vaikkapa 1–2 tunnin välein on 15 minuutin pituinen ulkoilu- tai tehtäväohjelma. Tällaisia tuokioita voidaan sijoittaa päivään useita.

Virkistyspäivään voidaan myös rakentaa useampi ohjelmavaihtoehto, joista osallistujat voivat valita mieleisensä virkistys- tai liikuntaohjelman.

Kysy lisää meiltä puhelinnumerosta 040 502 3076 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..