Usmitupa on vuonna 1986 valmistunut hirsinen leiri- ja kurssikeskus. Se sijaitsee vain noin 15 minuutin ajomatkan päässä Hyvinkään keskustasta, mutta kuitenkin luonnon keskellä! 

Usmituvan yläkerran parvella on runsaasti majoitustilaa. Alakerrasta löytyy kesällä 2008 uusittu keittiö sekä tupa, jossa runsaasti tilaa monipuoliselle toiminnalle. Keittiössä on sähköuuni ja -liesi, 2 jääkaappia ja juokseva vesi. Tupa on varustettu puutakalla ja pirttipenkeillä ja -pöydillä. Rakennuksessa on sähkölämmitys ja ilmalämpöpumppu. Tuvan läheisyydessä on puusauna ja WC-tilat sekä nuotiopaikka ja laavu.

Tuvan pihapiiri sopii erinomaisesti kaikenlaiseen puuhasteluun ja kisailuun.

Usmin alueen retkeilyreitit kulkevat aivan tuvan välittömässä läheisyydessä, eli talvella on helppo lähteä hiihtämään ja kesällä pyöräilemään tai patikoimaan.

Usmitupa sopii hyvin kokouspaikaksi, virkistyspäivän viettoon, saunapaikaksi sekä monenlaisten retkien aloitus- ja päätepisteeksi.

Usmituvan varusteet

  • Keittiössä on ruoan valmistukseen kattiloita, paistinpannuja, uunivuokia, veitsiä, kauhoja, juustohöyliä, leikkuulautoja, siivilöitä, salaattikulhoja jne sekä tarjoiluun astiat 60 hengelle; syviä ja matalia lautasia, juomalaseja, haarukoita, veitsiä ja lusikoita, tarjottimia ja kahviastiasto sekä mikroaaltouuni ja kaksi kahvinkeitintä.

  • Keittiössä on kankaiset käsi- ja astiapyyhkeet.

  • Usmituvalla on tiskiaineet sekä rätit yms. tuvan ja saunan siivoamiseen tarvittavat välineet ja pesuaineet. Tuvassa on valkokangas, piirtoheitin sekä fläppitaulu (tuo omat tussit).

  • Parvella majoitustilaa "siskonpedissä" (enintään 30 henkilöä saa yöpyä parvella). Tuo omat patjat / makuualustat, tyynyt, peitot / makuupussit.

  • Vuokraamme makuupusseja, makuualustoja sekä ilmapatjoja.

Lisäpalvelut Usmituvalle

Palvelemme joustavasti Usmituvan vuokranneita isoja tai pieniä ryhmiä. Voitte tilata meiltä Usmituvalle ruokailut ja kahvitukset paikan päällä (keittiössä tai ulkona grillissä) tehtyinä.

Metsämenustamme löydät makoisia vaihtoehtoja nälän poistoon.

Ohjatut ohjelmat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen löytyvät kauttamme ja ne liitetään joustavasti ryhmänne aikatauluun.

Usmituvan hinnasto

Tupa ja piha-alue: Sauna:
Puoli päivää 1–4 tuntia 100 €  (vain ma–to) + 50 €
Koko päivä 5–9 tuntia 160 € (vain ma–to) + 50 €
1 vrk, max 24 tuntia 295 € * Sisältyy hintaan
2 vrk, max 48 tuntia 440 € Sisältyy hintaan
3 vrk 480 € Sisältyy hintaan
Viikonloppu 2 vrk 440 € (pe–su) * Sisältyy hintaan
4 vrk 530 € Sisältyy hintaan
5 vrk 590 € Sisältyy hintaan
6 vrk 640 € Sisältyy hintaan
Pelkästään sauna (tupa ei auki, vain ma–to)  100 €

* Emme vuokraa viikonlopusta pelkkää lauantaita tai sunnuntaita.
Siivouspalvelu 50 €/tunti

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Varaus- ja vuokrausehdot

Vapaita aikoja voi tiedustella ja tehdä varauksen halutulle ajalle, varaus tulee maksettavaksi alla olevan peruutusehdon mukaan.

Peruutusehdot

Peruutuksista laskutetaan seuraavasti:

  • peruutus on maksuton viimeistään 30 vrk ennen vuokrauksen alkamista

  • myöhemmin kuin 21 vrk ennen vuokrauksen alkamista, 50 % hinnasta

  • myöhemmin kuin 7 vrk ennen vuokrauksen alkamista, 100 % hinnasta

Mahdolliset siivouskulut

Vuokraaja huolehtii, että tilat jäävät yhtä siisteiksi kuin olivat vuokrattaessa. Muussa tapauksessa siivouksesta peritään maksu. 50 € / tunti laskutetaan siivoamisesta, korjaamisesta jne. Minimiveloitus 1,5 tuntia.

Tiedustelut ja varaukset

Tero Lindholm p. 040 502 3076 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.