Teatteri 46

Teatteri 46 on viihteellinen sketsiteatteri, joka tarjoaa esityksiä puolesta puoleentoista tuntiin.

Sketsit ovat esityksen runko, jotka nerokkaasti toisiinsa sidottuina muodostavat kokonaisuuden. Lopputulos on juonellinen näytelmä, joka etenee loogisesti pitäen katsojan koukussa alusta loppuun asti.

Esityksiä on eri pituisina. Lyhyet, puolituntiset esitykset sopivat mainiosti yritystilaisuuteen tai esimerkiksi yksityisiin juhliin. Näitä voimme tuoda joko yrityksen tiloihin tai muuhun paikkaan sopimuksen mukaan. Meidät voi tilata myös Hotelli Sveitsiin, jos teillä on siellä tilaisuus, joka kaipaa hiukan piristettä tai kulttuuria.

Pidemmät, puolitoista tuntia kestävät näytelmät, näet Hyvinkään keskustassa Studio Donnerissa, Wanhan Villatehtaan kauniissa miljöössä. Voit halutessasi tilata myös yritykselle yksityisnäytöksen Studio Donneriin, jonne mahtuu 119 katsojaa, tai yrityksenne omiin tiloihin.

 Ohjelmistossa tällä hetkellä

Salkku vai sateenvarjo!

Käsikirjoitus ja ohjaus Vesa Lintinen, rooleissa Maija Honkasalo, Jouni Laine ja Tero Lindholm.

Ilmari Kantopalon syöksykierre vai turbulenssi, kas siinä kysymys, johon vastaus löytyy katsomalla tämä puolitoistatuntinen hauska esitys!

Ilmari on Valtion Virallinen selittäjä, jonka lausunnot saavat EU:n sekä suurvallat puhisemaan kiukusta. Onhan ennenkuulumatonta, että yksi mies ratkaisee kaikki maailman ongelmat vain maalaisjärkeä käyttämällä, ja saattaa näin monet byrokraatit, lobbarit, avustajat ja muut hönöt työttömiksi. Miten käykään Ilmarin lopulta elämänpyörteessä?

Tämän kolmen näyttelijän, viidentoista eri roolihahmon esityksen kesto on 1,5 tuntia + väliaika noin 20 min. Väliajalla tarjoilusta vastaa Hyvinkään Karjalaseura.

Syksyn 2019 esitykset Studio Donnerissa:

  • Ensi-ilta 5.10. kello 18.00
  • Seuraavat esitykset: 9.10., 13.10., 20.10., 16.11., 23.11., 1.12., 8.12., 14.12. ja 15.12. (HUOM. 20.10. esitys on valitettavasti jouduttu perumaan sairastapauksen vuoksi).
  • Kaikki esitykset alkavat kello 18.
  • Liput 20€/henkilö. Lipunmyynti alkaa tuntia ennen esitystä.
  • Voit varata lippuja ennakkoon numerosta 040 502 3076 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Muista mainita nimesi, puhelinnumerosi ja esitys, johon lippuja varaat. Huomaathan, että lunastamattomat liput veloitamme tilaajalta täysimääräisinä.
  • Studio Donnerin osoite on Kankurinkatu 4–6, 05800 Hyvinkää.

Pystybaarin parhaat

Lupiineja, kurtturuusuja, mitä vielä! Ehkä rentun ruusu? Salaviljelijä istuttaa uudelleen kaiken sen, minkä yhteiskunta kitkee!

Sketsinäytelmää vie eteenpäin tulevaisuuden visiot ja yhtälailla menneisyyden kaipuu. Oliko ennen kaikki sittenkään paremmin? Tämä kahden näyttelijän puolituntinen esitys vie iloisiin tunnelmiin ja luo ajankohtaisista asioista sopivaa pilaa. Ohjelma sopii mainiosti vaikka pikkujouluun tai muuhun yrityksen omaan tilaisuuteen. Kysy lisää niin saadaan teillekin hymy huuleen!

Pystybaarin parhaita esitetään tilauksesta, vaikkapa työpaikallenne tuotuna. Esitys on saatavilla sopimuksen mukaan myös Hotelli Sveitsiin.

Kysy lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 040 502 3076. Voit ottaa yhteyttä myös täyttämällä yhteydenottolomakkeen.