• Erämies trapetsilla.
  • Leiriporukka yönuotiolla.
  • Retkikompassi kivellä.
  • Mies valmistautuu vaijeriliukuun.
  • Tyttö meloo lautalla.

Korppien yö on mainio tapa löytää mukaansa tempaava eräseikkailun taika. Vaellus metsän siimeksessä sisältää monia hauskoja aktiviteetteja. Maastossa liikutaan jalan. Oppaan johdolla reitti kulkee muutaman tehtävärastin kautta yöleiriin, jossa valmistetaan maukas illallinen – tietenkin à la Erämaa. 

Päivän tehtävärasteilla touhutaan muun muassa seuraavia asioita: Ylitetään 60 m leveä notko. Kokeillaan lammen ylitystä erälautalla (säävaraus). Laskeudutaan kallion jyrkänteeltä köyden varassa. Keitetään aidot nokikahvit nuotiolla ja nautitaan pienet eväät.

Kaikki tehtävät ovat sekä turvallisia että vapaaehtoisia ja jokaiselle löytyy sopiva, vaihtoehtoinen reitti. Yöleirillä ruokaillaan erämaiseen tapaan, hyvin askeettisesti. Ruoka on herkullista ja sitä on riittävästi!

Myöhäisilta sujuu leppoisasti nuotion äärellä istuen ja ympäristöä kuunnellen. Kun uni tulee silmään, voi ruotonsa oikaista kotaan ja nauttia yöunet nuotion loimussa. Seuraavana aamuna aamupala nautitaan sovittuun aikaan. Sen jälkeen palataan oppaan johdolla eri reittiä aloituspisteeseen.


Kesto

Noin 24 tuntia.

Hinnat

1–10 henkeä 1 520 €, lisähenkilöt 120 €/henkilö.

Oheispalvelut

Tarvittaessa erävarustus. Mahdollisuus mm. eräruokailuun ja telttasaunomiseen. Tapahtumaan kuuluu järjestäjän vastuuvakuutus.