• Kiipeilijä talvisella kalliolla.
  • Mies kahlaa yli joen.
  • Reppuselkäinen nainen auringossa metsässä.
  • Nainen meloo trukkilavasta tehdyllä lautalla.

Kettujen yö soveltuu tiimien testaamiseen tai muuten vain irtiottoon arjesta. Koe ryhmäsi kanssa unohtumaton seikkailu korpien kätköissä. Selvitä tiesi etapilta toiselle tehtäviä ratkoen. Ryhmän selviäminen metsälammen ylityksestä kastumatta edellyttää leikkiin lähteneiltä saumatonta yhteistyötä.

Tee henkilöstön kehittämisestä ryppyotsaisuuden sijaan hauskaa ja motivoivaa! Team Kettu on käytännön toimintaa luonnonhelmassa, korpikuusten vehreyden keskellä – todella erilainen tapa lähestyä tiimien toiminnan keskeisiä kysymyksiä.

Henkilöstön välisen yhteistyön sekä yhdessä työskentelyn parantamiseen ja testaamiseen kehitetty Rämekäpy virkistää mieltä ja tuo tuloksia. Se kasvattaa yhteishenkeä ja luo edellytykset uusiin kontakteihin henkilöstön sisällä. Luottamus muihin kasvaa, avun tarjoamisen ja pyytämisen merkitys konkretisoituu. Usmin erämaisemissa arjen roolit unohtuvat ja tasavertaisina kaikki tähtäävät yhteiseen päämäärään. Koulutuksen jälkeen tämä heijastuu myönteisellä tavalla työelämään.