• Jänis/rusakko ruohikossa.
  • Mies tasapainoilee vaijeriradalla.
  • Susi kuvattuna luonnossa.
  • Mies laskeutuu köydellä kalliolta.
  • Puro solisee.
  • Köysilaskeutumissolmu kalliossa.
  • Mies köyden päässä järvessä.

Kokous saattaa väsyttää – notkistakaapa jäsenenne Jäniksenloikalla, niin alkaa veri kiertämään! Jäniksenloikka on noin 2–2,5 tunnin mittainen piipahdus Usmin mahtaviin maisemiin – hauska ja virkistävä tauko kokouksen yhtydessä tai sen päätteeksi.

Jos arki uuvuttaa, väsymys lähtee puserosta Metsähiiren pyrähdyksellä! Metsähiiren pyrähdys on noin kolmetuntinen, seikkailuhenkinen retki Hyvinkään Usmissa.

Kauniit, perinteikkäät maisemat ja sopivasti jännitystä – siinä hyvä syy heittää välillä vapaalle Hyvinkään Sveitsissä. Puuhailemme mukavia Hyvinkään Sveitsin luonnonpuiston alueella. Reitin varrella on rasteja, jotka vaativat mm. älynystyröitä, kädentaitoja ja nopeutta, ja ryhmätyöskentelytaitoja.

Haukkailta koostuu toimintajaksosta ja ruokailusta. Toimintajakson kesto on kaksi tuntia, jona aikana kuljemme vaihtelevassa maastossa haasteelta toiselle.

Piilossa lymyävät sudet, yö ja metsä – siinä salaperäinen tunnelma, joka odottaa meitä korpien kätköissä – ja pian arjen asiat jäävät taakse!

Luvassa eränkävijän tunnelmia Hyvinkään Usmin Tiikerikalliolla, 20 minuutin ajomatkan päässä Hyvinkään keskustasta. Anna virkistävän korpituulen pyyhkiä kasvojasi ja tunnet sen rauhoittavan vaikutuksen. Samalla telttasaunan hiljaa lämmetessä nautit nuotion lämmöstä. Illan päätteeksi voit palkita ryhmäsi Mystisellä Usmin Korpikasteella.

 

Variksen lento sisältää kevyttä, rentoa ja kiireetöntä toimintaa leiripaikan läheisyydessä. Ohjelmaan kuuluu mukavia seuraleikkejä. Halukkaille on tarjolla myös huimempia aktiviteetteja…

Ketun loikka soveltuu erinomaisesti synttäri- ja polttariryhmien viihdyttämiseen.

Nainen, lähde etsimään itsestäsi erämetsien valtiatarta ja tule yöretkelle! Kenties haluat kokeilla rajojasi. Kevyt harppaus arjesta Usmin korpimaisemiin ja hiukan uskallusta, niin olet elämysten alkulähteillä. Metsästä saatat löytää naisenergiasi lähteen. 

Kokouspäivä Hyvinkään Usmin korpimaisemissa saa aikaan hyviä tuloksia. Tapahtuma lähtee liikkeille noin 2 tuntia kestävien aktiviteettien parissa tai sopimuksen mukaan.