Tämä erikoinen viisiottelu sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille, sillä sen säännöt antavat huonokuntoisellekin mahdollisuuden pärjätä huippu-urheilijaa vastaan samanarvoisesti lähes kaikissa lajeissa. 

Jokainen osallistuja arvioi ennen omaa lajisuoritustaan oman tuloksensa. Otetaan esimerkiksi pituushyppy, hän sanoo hyppäävänsä vaikkapa 2,5 metriä. Mikäli hän hyppää ilmoittamansa pituuden, saa hän 0 virhepistettä, jos hyppy menee yli tai alle ilmoitetun pituuden, tulee siitä 1 virhepiste piste jokaiselta alkavalta sentiltä.

Samalla säännöllä suoritetaan kävely, juoksu tai muu aikaa vastaan suoritettava laji, jossa osallistuja arvioi käyttämänsä ajan mihin pyrkii, ja jokainen sekunti tai lisää virhepisteitä.

Tarkemmat säännöt ja pisteytykset kerrotaan jokaisen lajin alkaessa.

Lajit

Lajeina mukaan voidaan ottaa järjestäjän valitsemat yleisurheilusta tutut lajit, joissa pelivälineet eivät aina ole niinkään tuttuja.

Näin ollen kuulantyöntönä voi olla kiventyöntö ja keihäänä leppäkeihäs tai ”turbokeihäs”. Siispä myös hauskuutta ja eksotiikkaa tuodaan mukaan ottelua keventämään.

Voimme myös sopia osallistujaryhmän toiveiden pohjalta valittavat lajit.

Ohjelman kesto ja hinnat

Osallistujamäärän mukaan on otteluaika on noin 2–3 tuntia tai sopimuksen mukaan.

  • Ryhmän koko 1–10 henkilöä 420€/ryhmä
  • Lisähenkilöt 20 henkilöön asti 28€/henkilö
  • Lisähenkilöt 21 henkilön jälkeen 19€/henkilö
  • Hintoihin lisätään arvonlisävero 10%