• Kiipeilijä talvisella kalliolla.
  • Mies kahlaa yli joen.
  • Reppuselkäinen nainen auringossa metsässä.
  • Nainen meloo trukkilavasta tehdyllä lautalla.

Tee henkilöstön kehittämisestä ryppyotsaisuuden sijaan hauskaa ja motivoivaa! Team Kettu on käytännön toimintaa luonnonhelmassa, korpikuusten vehreyden keskellä – todella erilainen tapa lähestyä tiimien toiminnan keskeisiä kysymyksiä.

Testaamme tiimien yhteistyökykyä ja toimivuutta yllättävissä tilanteissa. Nopea päätöksenteko ja johdonmukainen toiminta on valttia. Maastorasteilla on tehtäviä, jotka vaativat ryhmän yhteistä panosta – ketään ei syrjäytetä. Ryhmien johtajat vaihtuvat etapilta toiselle edettäessä, joten irtautumista rooleista tapahtuu välittömästi.

Team Kettu pistää osallistujat näkemään kuinka tärkeä on yhteistyön merkitys pienissäkin asioissa tai askareissa, isoista projekteista puhumattakaan.

Suoritettavat tehtävät houkuttelevat itsensä ylittämiseen. Ne vaativat kädentaitoja, ajattelua, nopeutta päätöksenteossa, järkeä, nöyryyttä, huumorintajua ja luovuutta – eikä vähiten sopeutumista ja yhteistyökykyä. Toimintarastit ovat turvallisia, joten osallistujan ei tarvitse pelätä terveytensä puolesta. Rasteilla voidaan suorittaa myös asiakasyrityksen itsensä laatimia tehtäviä.

Ryhmäpalaute annetaan suullisesti jokaisen rastin jälkeen.


Kesto

Ryhmäkoon mukaan 3–4 tuntia tai sopimuksen mukaan.

Hinnat

1–10 henkeä 865 €, lisähenkilöt 76 €/henkilö.

Oheispalvelut

Tarvittaessa hoidamme kuljetukset toiminta-aluelle ja takaisin – pyydä tarjous. Mahdollisuus myös mm. eräruokailuun ja telttasaunomiseen. Tapahtumaan kuuluu järjestäjän vastuuvakuutus.