Teatteri 46 on viihteellinen sketsiteatteri, joka tarjoaa esityksiä puolesta puoleentoista tuntiin.

Sketsit ovat esityksen runko, jotka nerokkaasti toisiinsa sidottuina muodostavat kokonaisuuden. Lopputulos on juonellinen näytelmä, joka etenee loogisesti pitäen katsojan koukussa alusta loppuun asti.

Esityksiä on eri pituisina. Lyhyet, puolituntiset esitykset sopivat mainiosti yritystilaisuuteen tai esimerkiksi yksityisiin juhliin. Näitä voimme tuoda joko yrityksen tiloihin tai muuhun paikkaan sopimuksen mukaan. Meidät voi tilata myös Hotelli Sveitsiin, jos teillä on siellä tilaisuus, joka kaipaa hiukan piristettä tai kulttuuria.

Pidemmät, puolitoista tuntia kestävät näytelmät, näet Hyvinkään keskustassa Studio Donnerissa, Wanhan Villatehtaan kauniissa miljöössä. Voit halutessasi tilata myös yritykselle yksityisnäytöksen Studio Donneriin, jonne mahtuu 119 katsojaa, tai yrityksenne omiin tiloihin.

Ohjelmistossa tällä hetkellä

Salkku vai sateenvarjo!

Käsikirjoitus ja ohjaus Vesa Lintinen, rooleissa Maija Honkasalo, Jouni Laine ja Tero Lindholm.

Ilmari Kantopalon syöksykierre vai turbulenssi, kas siinä kysymys, johon vastaus löytyy katsomalla tämä puolitoistatuntinen hauska esitys!

Ilmari on Valtion Virallinen selittäjä, jonka lausunnot saavat EU:n sekä suurvallat puhisemaan kiukusta. Onhan ennenkuulumatonta, että yksi mies ratkaisee kaikki maailman ongelmat vain maalaisjärkeä käyttämällä, ja saattaa näin monet byrokraatit, lobbarit, avustajat ja muut hönöt työttömiksi. Miten käykään Ilmarin lopulta elämänpyörteessä?

Tämän kolmen näyttelijän, viidentoista eri roolihahmon esityksen kesto on 1,5 tuntia + väliaika noin 20 min. Väliajalla tarjoilusta vastaa Hyvinkään Karjalaseura.

Kaikki vuoden 2021 esitysajat ilmoitetaan heti kun saadaan koronavirus taltutettua.
Esiinnymme myös tilauksesta isommille ryhmille/ yhteisöille ja yrityksille.

Warm up -esitys Pystybaarin parhaat

Käsikirjoitus Willie Astern, ohjaus Vesa Lintinen, tanssin koreografia Miia Hesse, rooleissa Miia Hesse ja Tero Lindholm.

Lupiineja, kurtturuusuja, mitä vielä! Ehkä rentun ruusu? Salaviljelijä istuttaa uudelleen kaiken sen, minkä yhteiskunta kitkee!

Sketsinäytelmää vie eteenpäin tulevaisuuden visiot ja yhtälailla menneisyyden kaipuu. Oliko ennen kaikki sittenkään paremmin? Tämä kahden näyttelijän puolituntinen esitys vie iloisiin tunnelmiin ja luo ajankohtaisista asioista sopivaa pilaa. 

Warm up esityksistä on useampi versio, synttäreihin, polttareihin, Kaikkiin juhliin yrityksen omiin tilaisuuksiin sovitamme sopivasti yrityksen omia "sisäpiiri juttuja" Vauhtia riittää ja huumori kukkii! Saattaa sisältää pikkutuhmaa viihdettä mutta emme viljele kirosanoja!

Ohjelman kesto noin 35 min. Varaa paikkasi lähtöruutuun ja tilaa Warm Up!

Warm Up -esitykset tilauksesta, vaikkapa työpaikallenne tuotuna. Esitys on saatavilla sopimuksen mukaan myös Hotelli Sveitsiin.

Uutta ohjelmistoa

Työn alla on pari uutta käsikirjoitusta, joita pääsemme harjoittelemaan kun koronatilanne helpottaa!

Luvassa on 2 täyspitkää näytelmää: Nykyaikainen Komedia Ilmastonmuutoksen torjumisesta Avaruus on Kermakakku! ja lehden toimituksen kommelluksista kertova Kiikkujärvi Today. Käsikirjoitukset ovat eri käsikirjoittajien tuotantoa, joten luvassa on huumoria useaan makuun ja tarpeeseen!

Kysy lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 040 502 3076.